Over Ons

Voor kwalitatief hoogwaardige installatieoplossingen bent u bij De Vries Installatietechniek b.v. aan het juiste adres. Of het nu om een cv-ketel, airco of warmtepomp voor een particuliere opdrachtgever gaat of om regeltechniek voor de zakelijke markt, wij zorgen voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud. Wij opereren voornamelijk in de Haarlemmermeer, maar zorgen ook in de regio’s Amsterdam en Rotterdam voor feilloos werkende installaties.

De Vries installatietechniek is ruim vijftig jaar geleden opgericht door Kees de Vries. In 1996 nam Edwin Verkuil het bedrijf over en inmiddels is het bedrijf vijftien man sterk en bestaat het uit drie teams met eigen expertises voor service en onderhoud, de particuliere markt en de zakelijke markt.

Service en onderhoud

Het team zorgt voor gedegen onderhoud aan installaties van zowel particuliere als zakelijke relaties. Dankzij onze 24-uursservice worden eventuele storingen direct verholpen en voorkomen we dat onze relaties in de kou komen te zitten. We gaan pas weg als het euvel is opgelost!

Particuliere markt

Team particulier draagt zorg voor de installaties van particulieren. Van nieuwe cv-ketels tot warmtepompen en airconditioning, onze opdrachtgevers zijn verzekerd van een feilloos werkend systeem.

Zakelijke markt

Dit team werkt dag-in-dag-uit aan het verduurzamen van bedrijfspanden. We realiseren luchtbehandelingsoplossingen, warmtepompen en alle andere denkbare klimaatoplossingen. Het rekenwerk en inregelen doen we in eigen beheer. Tevens het leveren en monteren van de benodigde regeltechniek. Zo zorgen we voor de beste energiebesparende klimaatoplossingen.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland. Daarnaast zijn wij BRL 6000, VCA F-gassen gecertificeerd, erkend gastechnisch installateur en erkend leerbedrijf.

Over ons